Over Ons

Kom meer te weten over Minari Maastricht

Welkom bij Minari

Aziatisch Specialiteiten Restaurant

Ontdek Minari Maastricht, waar we de smaken en sferen van het verre oosten naar het bruisende hart van onze stad brengen. Ons restaurant is een viering van Aziatische culinaire kunst, gemixt met een moderne twist die uniek is voor Minari. Ons menu is geïnspireerd door de rijke tradities en de nieuwste food trends uit Azië, zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke ervaring te bieden.

Bij Minari geloven we in het creëren van gerechten die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook verhalen vertellen. Elke hap neemt je mee op een reis door de veelzijdige landschappen van Azië, van de bruisende straten van Tokio tot de vredige oevers van de Mekong.

Liefde voor de Oosterse keukens

Gepassioneerd en gastvrij

Ons team, bestaande uit gepassioneerde chefs en gastvrije medewerkers, streeft ernaar om elke gast een warm welkom te bieden. Bij Minari gaan we verder dan alleen het serveren van Aziatische specialiteiten. Wij creëren een ambiance waarin elke maaltijd een moment van verbinding is.

 

Onze ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en duurzaamheid, waarmee we niet alleen heerlijke, maar ook verantwoorde gerechten op tafel zetten. Minari is meer dan een restaurant; het is een plek waar liefde voor Aziatisch eten, innovatie en gemeenschap samenkomen. Welkom in onze wereld, waar elk bezoek een ontdekkingstocht is.

Vier redenen

Om van Minari te houden

Unieke Fusion Gerechten

Bij Minari combineren we traditionele Aziatische smaken met moderne culinaire technieken, waardoor elk gerecht een verrassende twist krijgt die je nergens anders vindt.

Gezellige Ambiance

Ons restaurant biedt een warme, uitnodigende sfeer die perfect is voor elke gelegenheid, van een casual diner tot een speciale viering.

Gezond en Creatief

We leggen de focus op gezonde, voedzame maaltijden zonder in te leveren op smaak of creativiteit. Ons menu is rijk aan verse groenten, mager vlees en vol van smaak.

Vers en verantwoord

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op versheid en kwaliteit. Daarnaast speelt duurzaamheid voor ons ook een grote rol.

Ontdek Minari Maastricht

Reserveer een bijzondere ervaring bij Minari Maastricht. Een onvergetelijke culinaire reis met unieke gerechten.